Onyx free shipping Fri Frakt
Onyx 5 Years Warranty 5 Års Garanti
Onyx 100 days return 100 Dagars Returrätt

WOKPANNA

HYBRID NON-STICK

ONYX

WOKPANNA

30 cm (7L) unik och innovativ wokpanna.

Non-StickFantastisk PFOA-fri non-stick

Metal UtensilsAnvänd metallredskap och -verktyg utan att repa non-stick-beläggningen

All types of stovesFungerar på alla typer av spisar – inklusive induktion och gas.

OvenTål ugnstemperaturer upp till 250 °C

DishwasherTål maskindisk!

WOKPANNA is available to buy in increments of 1

Free Shipping
5 Years Guarantee
100 Days Return

FRI FRAKT

5 ÅRS GARANTI

100 DAGARS RETURRÄTT

PATENTED HYBRID TECHNOLOGY - TriPly

PATENTERAD HYBRIDTEKNIK

Den patenterade ONYX™ hybrid non-stick-stekpannan är oöverträffad inom köksredskap. Och vi anser att den är den bästa stekpannan du kan få för pengar. Utan undantag.

Så hur fungerar den?

Vid tillverkningen av en ONYX™ stekpanna använder vi tre skikt – även kallat “Tri-Ply”- eller “Clad”-köksredskap. Vi börjar med ett lager magnetiskt rostfritt stål. Detta säkerställer att stekpannan fungerar på alla spistyper – gas, keramik eller induktion – och det gäller för alla ONYX™ produkter. Efter det följer ett lager av aluminium, som ger jämn värmefördelning. Vi innesluter därefter detta med ett sista lager rostfritt stål.

steak_dish

Det som verkligen skiljer våra produkter från dina vanliga köksredskap är den unika laseretsningsprocess som skapar den patenterade ONYX™-hexagondesignen. Denna unika process skapar en serie av toppar och dalar i stekpannan. I dalen finns non-stickmaterialet, som säkerställer non-stick-funktionalitet och enkel rengöring. På topparna finns det rostfria stål som ger hållbarhet, perfekt stekning och möjligheten att använda köksredskap och verktyg i metall – inklusive elverktyg (!). Det är därför vi kallar våra stekpannor "hybrider". De ger dig det bästa av två världar: den non-stick-funktionalitet vi alla vill att våra stekpannor ska ha, samt hållbarheten hos en professionell stekpanna av rostfritt stål eller gjutjärn.

NON-STICK – PERFEKT STEKNING!

ONYX™-stekpannan kommer att ge dig fantastisk non-stick-funktionalitet. Vi använder högkvalitativ japansk non-stick-beläggning, som är berikad med diamantstoft för extra styrka och hållbarhet.

Du kan helt enkelt smälta din ost direkt i pannan eller steka dina ägg helt utan eller med små mängder smör, fett eller olja. Precis vad du förväntar dig av en högkvalitativ non-stick-stekpanna.

steak_dish

Men det är när du ska steka ditt kött som våra köksredskap verkligen kommer till sin rätt! Att försöka steka en saftig stek i en vanlig non-stick-stekpanna är en deprimerande upplevelse. Visst, köttet kommer att stekas, men du kommer inte att få den där krispiga stekytan du vill och förväntar dig att ditt kött ska ha. Detta är en konsekvens av matlagning på en helt plan yta, där vätskorna (fett från köttet, eller det smör/den olja du själv har tillsatt) inte har någonstans att ta vägen. Du kommer i praktiken att bokstavligt talat koka din stek.

Med vår ONYX™-stekpanna garanterar den patenterade laseretsade designen att du får samma krispiga stekyta som du skulle förvänta dig från ex. en specialiserad grillpanna i gjutjärn.

METALLREDSKAP

ONYX™-stekpannans mest definierande funktion är utan tvekan möjligheten att använda metallredskap och -verktyg, utan att riskera repor eller andra skador på din stekpannas non-stick-beläggning. Du kan till och med – och vi skämtar inte – använda elverktyg på den. Du kan använda din elmixer med hög effekt direkt i ONYX™-stekpannan – utan att den repas!

UGNSFAST

Eftersom ONYX™ stekpanna är tillverkad av rostfritt stål och aluminium hela vägen, till och med handtaget, kan den användas säkert i ugn i upp till 250 °C.

PAN-OVEN-DISH

Med en komplett uppsättning ONYX™ köksredskap behöver du aldrig mer använda ugnsfasta plåtar/fat – och det är inget skämt. Att använda den för kyckling är enkelt. Men det slutar inte där. Vill du laga lasagne? Ugnssteka kotletter? Eller helt enkelt grädda en stor fet (och läcker) chokladkaka? Ta bara fram din ONYX™-stek eller -sauteringspanna och sätt igång. Den är mer lättanvänd än de flesta plåtar och fat. Och som tidigare nämnts – rengöringen är verkligen en bagatell!

RENGÖRING MED STÅLULL

Eftersom de kan stå emot metallredskap kan man också lugnt använda stålull för rengöring av sina ONYX-kokkärl. Vi anser att det är en av våra produkters mest underskattade egenskaper. Vi lovar dig detta: När du har testat att rengöra våra produkter kommer du aldrig att vilja ha några andra.

När du istället för en vanlig ugnsplåt använder våra stekpannor i ugnen kommer mat oundvikligen att brännas vid i pannans kanter – och i extrema fall även i själva pannan. Ingen mängd non-stick kan förhindra detta, eftersom du använder den i ugnen under lång tid och i höga temperaturer. En vanlig ugnsplåt skulle behöva stå i dagar och suga upp diskmedel och vatten för att bli ren igen. Inte ONYX köksredskap! Tack vare vår hybridteknik kan du använda metallredskap – och viktigast av allt: stålull. Kombinationen av stålull och non-stick-beläggning gör rengöringen till en barnlek. Till och med när du använder pannan i ugnen!

TÅL MASKINDISK

Det var så sant – nämnde vi att du inte behöver rengöra stekpannan för hand? Alla våra produkter tål nämligen maskindisk!

PFOA-Free

FRI FRÅN PFOA

Naturligtvis är alla ONYX™ köksredskap helt fri från PFOA. Detsamma gäller för alla andra förorenande eller hälsovådliga ämnen!

ONYX-GARANTIN ONYX-GARANTIN

ONYX-GARANTIN

Nöjda kunder är extremt viktigt för oss på ONYX Cookware. Vi gör allt vi bara kan för att se till att ingen någonsin ångrar sitt köp hos oss. Detta arbete börjar naturligtvis med att tillverka bra produkter – och slutar med att erbjuda bästa möjliga efterförsäljningsservice och garanti.

Vi erbjuder 5-års garanti på alla våra produkter. Detta är en heltäckande garanti som omfattar alla produktaspekter, från formstabilitet till beläggning och finish.

Dessutom gäller 100 dagars full returrätt för alla order. Om du inte är nöjd med din produkt är det bara att lämna tillbaka den till oss mot full återbetalning. Det är inte svårare än så!

Avslutningsvis gäller gratis frakt för alla order!

DISTRIBUTIONSKEDJAN DISTRIBUTIONSKEDJAN

DISTRIBUTIONSKEDJAN

På ONYX Cookware är vi stolta över att tillverka några av de mest innovativa produkter du någonsin kommer att ha i ditt kök. Men det handlar inte enbart om själva produkterna. Vi strävar efter att tillhandahålla fullständigt överlägsna produkter, och ge mer valuta för dina pengar, än någon annan. Därför har vi valt att inte använda oss av den vanliga distributionskedjan, som du förmodligen känner väl till.

Vanligtvis måste en tillverkare av köksartiklar sälja sina produkter till en distributör. Distributören säljer därefter till en fysisk detaljhandel eller en onlinebutik, som sedan slutligen säljer produkten till dig – konsumenten. När du köper produkten har den därför redan köpts och sålts flera gånger innan, vilket innebär en ökad vinstmarginal för varje steg. Denna vinstmarginal tvingas du som konsument betala för i slutändan.

Vi vill förändra detta, och du kommer därför inte att hitta våra produkter i butik. Du kan enbart köpa våra produkter här, på vår egen officiella webbplats. När du köper någon av våra produkter köper du den direkt från oss. Det finns inga extrakostnader som går till att hålla distributionskedjorna och detaljhandelns försörjningskedjor igång.

Onyx wok pan specs

Fler fantastiska produkter från ONYX™

Specialpris 899,00 kr Ordinarie pris 1 899,00 kr Spara 52%
Lägg i kundvagn">